Начало

История на колагена

Какво е колаген?

Как действа колагенът?

Статии

Натурален колаген
Q5-26

Козметична линия COLWAY

Колаген в капсули COLVITA

Домашна йонофореза

Антицелулитен серум

Колагенов гел за измиване на лице

Дистрибуция

Маркетинг план

Сътрудничество

Ценоразпис

Контакт с нас


 


Натурален колаген Q5-26
Еликсир на младостта

 

ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИЧНА ЛИНИЯ COLWAY

Професионалната козметична серия на COLWAY е уникална на световния пазар по няколко причини.
Серията COLWAY първа в световната козметика съчетава най-новите биохимични открития като напр. матриксил (Matrixyl) с активни витамини и провитамини (Pantenol), органични киселини (Alantoin) и ценни масла (пореч - лекарствена краставичка, и див ориз). Това са синергични смеси, което означава, че отделните съставки взаимно се подпомагат в комплексното действие.
В състава на козметиката COLWAY се намират признатите от потребителите растителни екстракти (Noni, Aloes, Gotu-Kola), соеви фитоестрогени (Soiadine) и - естествено - рибен колаген. Присъстват и две синергетични съставки, чиито имена оставяме в тайна. С компонентите на серията COLWAY се снабдяваме от водещите козметични фирми в света чрез бартерна размяна за суха колагенова маса.
Богатството на транспортьори, процентното съдържание на активни субстанции и технологията на производство причисляват продуктите на COLWAY към най-висшата ексклузивна козметика в света при сравнително ниска цена спрямо състава и качеството им.
От най-ценните съставки на кремовете, прилагани днес в козметологията, в нашата серия липсват церамидите, липоновата и хиалуроновата киселина, както и ретинола. Първите три съставки се заместват с много по-добър ефект от нашия Натурален колаген, признаван днес за най-добър сред овлажняващите и регенериращи препарати. Отказът от Retinol (алкохол на вит. А) е резултат от конфликта на тази активна субстанция с Натуралния колаген, който е в чиста форма на гел и при контакт с ретиноидите се песпирализира преди да проникне в кожата.
Уверяваме съвременната жена, че всичко което очаква от универсалната козметика за лицето и деколтето (включително най-скъпата и
най-реномираната) ще намери в серията на СОLWAY.

Действие и приложение.
Най-важният и най-ефикасен продукт от серията COLWAY е Натуралният колаген. Пилингьт, тоникът, дневният и нощният крем са произведени предимно за подсилване действието на колагена в чиста форма.
Пилинг на кожата се прави един-два пъти седмично. Лицето се измива с вода, прилага се тоник и - внимание! - кожата отново се навлажнява с чиста вода, за да поеме толкова колаген и еластин, колкото й е необходимо.
Кремовете от професионалната козметична серия COLWAY са сред най-качествените продуктите в света. Осигуряват на кожата всичко, което не може да осигури използването само на колаген - подхранват, омазняват и регенерират кожата.
Дневният крем е отличен преди гримиране, а нощният крем може да се използва с прекрасен ефект и под очите. Натуралният колаген е продукт за всеки тип кожа и е хипоалергичен. При останалите продукти от серията такава сигурност няма. С еднакъв успех могат да ги използват както хора с млада кожа, така и със зряла кожа. Предвид съдържанието на растителни масла и силното присъствие на активни субстанции обаче, молим хората с чувствителна кожа да направят личен тест върху фрагмент от кожата си.

 

ДНЕВЕН КРЕМ

Богат на активни субстанции и транспортьори, регенериращият крем COLWAY съдържа матриксил (3%), рибен колаген, фитоестрогени на соята, витамин Е, алантоин, масло от пореч (лекарствена краставичка), екстракти от алое, нони и азиатска центела. Този продукт е прецизно композиран за апликация на кожата след употребата на чист, биологично активен колаген.
Уникален в световната козметология дневен крем с интензивно овлажняващо и витализиращо действие. Особено препоръчван за съвместно прилагане с натуралния колаген. Премахва напрежението на кожата от образувалия се колагенов филм. Подпомага действието на самия колаген. Осигурява много растителни подхранващи субстанции, чието благотворно въздействие видимо се отразява на състоянието на кожата. Подобрява нейната способност за свързване с водата. Предизвиква дълбока регенерация. Придава необикновена жилавост и еластичност на кожата, влива младежка виталност.
Препоръка: Да се прилага като дневен крем едновременно с колагеновите процедури.
Начин на употреба: След абсорбиране на колагена малко крем се нанася върху цялото лице и деликатно се потупва.

 

НОЩЕН КРЕМ

Богат на активни субстанции и транспортьори, регенериращият крем COLWAY съдържа матриксил (3%), рибен колаген, фитоестрогени на соята, витамин Е, алантоин , масло от по реч (лекарствена краставичка), екстракти от алое, нони и азиатска центела. Този продукт е прецизно композиран за апликация на кожата след употребата на чист, биологично активен колаген.
Уникален в световната козметика нощен крем. В съчетание с апликация на натуралния колаген демонстрира обективно въздействие срещу бръчките. Премахва напрежението на кожата от образувалия се колагенов филм. Допълва действието на самия колаген. Активира производството на съставки в кожата, благоприятстващи нейната плътност и еластичност. Ефикасно ликвидира дребните бръчки и омекотява дълбоките. Интензивно овлажнява и подхранва кожата. Ускорява процеса на възстановяване на епидермиса, благодарение на което прави кожата несравнимо по-гладка и кадифена при допир.
Препоръка: Да се прилага като нощен крем едновременно с колагеновите процедури.
Начин на употреба: След абсорбиране на колагена малко крем се нанася върху цялото лице и деликатно се потупва.

 

ПИЛИНГ

С деликатно излющващо действие. Ефикасно премахва мъртвия епидермис и освобождава порите, с което подготвя кожата за по-нататъшни козметични процедури. Подобрява абсорбирането на активните субстанции от козметичните препарати, увеличавайки ефекта на тяхното действие. Осигурявайки прекрасен масаж, ускорява кръвообращението на кожата и регенериращите процеси. Изравнява пигментацията на кожата и благотворно се отразява на нейната еластичност и гладкост.
Препоръка:
Да се употребява в съчетание с натуралния колаген.
Начин на употреба:
Малко количество пилинг се разтрива на пръстите и се нанася на влажна кожа. Масажира се с кръгови движения като се натиска деликатно. След това се изплаква с вода. Лицето се третира с тоник.
Състав:
Смлени корали (Uthothamnium Саlсеа) - ефикасно излющва повърхностния епидермис, отблокирва порите; Алое (Аlое Barbadensis) - овлажнява, успокоява; Нони (Morinda citifolia) - подхранва, витализира; Пантенол (D-Panthenol) - овлажнява, подхранва; Масло от лекарствена краставичка (пореч) (Borago Officinalis) омазнява, подхранва, релаксира.

 

ТОНИК

Деликатен, безалкохолен тоник за лице. Препоръчван по време или след козметични манипулации и особено по време на процедури с колаген. Благодарение на своята специална формула ефикасно отстранява остатъците от грима и козметичните препарати. Оставяйки тънък филм върху кожата, интензивно и продължително я навлажнява. Успокоява раздразненията и връща на кожата правилното рН. Оставя чувство за свежест и комфорт. Има приятна ароматична нотка.
Препоръка:
Да се прилага по време или след козметични процедури и особено в съчетание с натурален колаген.
Начин на употреба:
Да се намокри малко памук с тоник и да се избърше лицето. Оставя се да изсъхне, а след това се нанася съответен крем.
Състав:
Колаген (Collagen) активира процесите на обновяване, дълбоко регенерира; Алое (Аlое  barbadensis) - овлажнява, успокоява; Нони (Morinda citifolia) - подхранва, витализира; Пантенол (D-Panthenol) - овлажнява, подхранва.