Начало

История на колагена

Какво е колаген?

Как действа колагенът?

Статии

Натурален колаген
Q5-26

Козметична линия COLWAY

Колаген в капсули COLVITA

Домашна йонофореза

Антицелулитен серум

Колагенов гел за измиване на лице

Дистрибуция

Маркетинг план

Сътрудничество

Ценоразпис

Контакт с нас 


Натурален колаген Q5-26
Еликсир на младостта

 

ЕЛИТАРНА КОЗМЕТОЛОГИЯ

Комплект за домашна йонофореза
COLWAY

Към елитарната козметология се причисляват такива манипулации като имплантиране, изпълване, инжектиране, инвазивен пилинг, мезотерапия, лазер, ултразвук, дермабразия, хидрадермия, йнофореза и др. Те са съпътствани с козметика от най-висша класа, която съдържа хексапептиди, активен колаген и еластин, тамянова киселина, фитохормони, екстракт от хайвер, ретинол, матрикини, regu-age, skin tightenery и биотехнологично най-ефикасни транспортьори на витамините.
Кремовете, еликсирите и серумите с тези съставки често са ефикасни, но винаги скъпи.
Съвременната козметология е стогодишна война за преодоляване на епидермиса, който пази същинската кожа. Да минат през него активните субстанции, активизиращи клетките, които произвеждат колаген и еластин. Досега това се отдаваше единствено на необикновения препарат, наречен Натурален колаген, който от биотехнологична гледна точка се оказа световна сензация. Продуктите от разпадането на тройната спирала на рибния колаген проникват през извънклетъчното пространство на епидермиса и стимулират фибробластите да произвеждат собствен колаген като на младини, което задържа стареенето на кожата. Това е прелом в световната козметология, започнат в Полша.
Пълната подмяна на колагена в човешката кожа продължава 100-120 дни. Нетърпеливите биха запитали: а не може ли Натуралният колаген да действа по-бързо? По по-ефикасен начин?
Биотехнолозите на Inventia отговарят – може! Но при едно условие - трябва да се отворят допълнителни канали за проникването на Натуралния колаген през епидермиса, повече да се “отвори” кожата за продуктите от разпадането на колагеновата тройна спирала.
Това е възможно по два начина. Първият е т.н. перманентен пилинг. Сваляне на мъртвите клетки преди всяка апликация на колаген. Това може да направим по механичен път или с помощта на хидрокси киселини, което е ефикасно, но рисковано за кондицията на кожата, особено на чувствителната кожа. Всяка жена знае, че пилингът (особено инвазивния) не трябва да се прави всеки ден.
Вторият начин е по-добър и изпробван в клиничните експерименти. Той се опира на “отварянето” на допълнителни канали в епидермиса. Това е методът на йонофорезата.

Йонофореза е комбинация на галванизацията с вкарване на субстанции през епидермиса до същинската кожа с помощта на електричество. Ефектът на трансдермалност се умножава чрез използване каналите на мастните и потните жлези. Електричеството е напълно безопасно и безболезнено и има символично напрежение. Единствения дискомфорт може да бъде лекото мравучкане по време на йонофорезата (20 минути) и… нейната цена в козметичните салони, където освен това минималната серия манипулации е 10-12 броя.
Ефикасността на субстанциите, вкарани в същинската кожа благодарение “отварянето” порите в епидермиса, е осезателно и видимо. Особено това се отнася за Натуралния колаген.

С домашния комплект за йонофореза въвеждаме нашите клиентки в клуба на Елитарната козметология. Благодарение на продукт от най-висока световна класа, с неочаквано и видимо действие, при това – на разумна цена.

 

Електрически листчета за домашна йонофореза
Това са тънки, еластични и необикновено прости “уреди”, които ще заместят посещението в козметичния салон. Две листчета във всяко пликче покриват анатомичните площи, в които най-много личат и най-много те ядосват появяващите се бръчки. В тях има вградени микроскопични батерии, източник на електрически ток с малка мощност. В горната част на листчето има специален хидрогел, който едновременно разширява корнеоцитите и дава галваничен ефект. В средата на листчето е батерията, а долната част служи за затваряне на веригата. Тя отваря необикновено ефикасно огромен брой допълнителни канали в епидермиса, увеличавайки капитално неговата пропускливост, от която след момент ще се възползва

Колагеновият серум
20-минутната домашна йонофореза оптично изглажда бръчките в околностите на очите. Увеличената доза пептиди в Колагеновия серум активира фибробластите за производство на колаген, за навлажняване, регенериране и стягане на кожата. Този ефект се задържа за няколко часа. След петкратно повторение на домашната йонофореза този ефект се утвърждава за няколко месеца.
Колагеновият серум е най-ценният филтрат на колаген Plаtinum c намалено съдържание на вода, добвка на retinyl (биологично активен вит. А) и токоферол
(биологично активен вит. Е). Съчетаването на воден разтвор на колагена с витамини по-рано беше невъзможно. Напредъкът на биотехнологията сега позволи да се затворят витамините заедно с транспортьори в микрокапсули (bio esferas), от които те се освобождават едва на повърхността на епидермиса.
Със своя състав Колагеновият серум ще изненада почитателите на Натуралния колаген. В превземащия света колагенов гел плуват интересни сини микрокапсули. Те съдържат най-добрите биологични формули на вмитамините Е (естри на алфа-токоферол) и А (retinyl palmitate), и транспортьори от най-високо качество. Сферата на микрокапсулите не може да се разтвори в млечната киселина, която присъства в колагеновия гел.
Колагеновият серум е препарат с усилена ефикасност на действие против бръчките в сравнение с Натуралния колаген. Сухата маса на този препарат е значително повече. Опростено казано, Колагеновият серум съдържа повече “колаген в колагена” плюс допълнителни активни субстанции и транспортьори. Пълната и ефикасна трансдермалност на този продукт настъпва чак след апликация върху кожата след йонофореза или непосредствено след пилинг. Прилагането на Серума се препоръчва само в тези два случая.
Изследванията върху неутрална група пробанти показа 55.3% редукция на бръчките. Петкратното повторение на тази манипулация в период от две седмици затвърждава този резултат. Освен това над 90% от анкетираните пробанти, които не знаеха какво ползват, определиха Комплекта за домашна йонофореза като “най-високо качество”, “много положително” и “много желан”.

Еликсир под очи
Третият елемент от този комплект е поредният продукт, произвеждан по high biotechnology, и e последователно продължение на козметичната линия за лице и деколте. Съставките, от които линията е композирана, са от най-висока световна класа, но в Еликсира за очи ще намерите следните нови компоненти:
Skin Tightener (Macrocystis Pyrifera) – дословно преведено “опъване на кожата”, получено от морски алги. Много ефикасно опъва кожата, подобрява нейният изглед и колорит.
Оризово масло – класика на добрите еликсири под очи, съдържа линолова киселина, задължителна за изграждането на клетъчните ципи, и високо съдържание на антиоксиданти.
Arlamor HD – висококачествен емолиент очистващ и омекотяващ епидермиса.
Regu age – засилва микроциркулацията, ликвидира торбичките под очите. Нов и скъп компонент, абсолютен high biotechnology.
Екстракт от синя метличина – съдържа centauryn (силен антиоксидант), успокоява, действа противовъзпалително, заздравява стените на кръвоносните съдове. Идеален за еликсир под очи, който изисква в своята композиция най-деликатни растителни екстракти.
Еликсирът под очи съдържа също компоненти, които сътвориха атрактивността на нашата козметика като рибен колаген, фитохормони, соеви пептиди, матрикини (Matrixyl 3000) в количества, характерни за най-скъпите кремове в света.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ
- Домашната йонофореза се прави в състояние на почивка и релакс – най-добре вечер и винаги след основен демакияж и почистване на кожата
- През първата седмица извършваме три процедури през ден, а през втората седмица - две процедури през два дни
- Електрическите листчета за йонофореза слагаме според инструкцията веднага след изваждането им от опаковката
- Оставяме ги върху лицето 20 минути, дори и да чувстваме леко мравучкане
- След сваляне на листчетата слагаме на тяхното място Колагенов серум като ползваме само шпатулката по посока от външвния към вътрешния край на окото
- Количеството серума се определя от негово абсорбиране и типа кожа. Ако 10 минути след нанасянето той продължава да стои върху кожата, значи сме прекалили с количеството
- Появилото се усещане за стягане (опъване) на кожата е нормално и желателно
- След като се убедим, че Колагеновият серум се е абсорбирал напълно в кожата нанасяме на същото място малко Еликсир под очи.
- След използване и на петте комплекта електрически листчета останалото количество Колагенов серум се използва само след пилинг. Това не се отнася за Еликсира под очи.

Комплектът за домашна йонофореза е авангард на продуктите на Colway и негова визитна картичка. Той е най-висока световна класа. Но локомотивът на козметичната серия остава Натуралният колаген, чието действие далеч надхвърля границите на козметологията.