Начало

История на колагена

Какво е колаген?

Как действа колагенът?

Статии

Натурален колаген
Q5-26

Козметична линия COLWAY

Колаген в капсули COLVITA

Домашна йонофореза

Антицелулитен серум

Колагенов гел за измиване на лице

Дистрибуция

Маркетинг план

Сътрудничество

Ценоразпис

Контакт с нас 


Натурален колаген Q5-26
Еликсир на младостта

 

ДИСТРИБУЦИЯ НА НАТУРАЛЕН КОЛАГЕН

Натуралният колаген е продукт с толкова голям потенциал, че изборът на концепция за разпространението му не беше лесна задача. Производителят и маркетинговите стратези на големи компании, борещи се за изключителните търговски права върху Натуралния колаген направиха задълбочени изследвания, които трябваше да намерят верния път за отваряне на пазара пред този специфичен продукт.

Независими анализи, извършени в САЩ, Германия, Франция и Полша, дадоха недвусмислени и изключително интересни изводи. Натуралният колаген се продава най-добре тогава, когато потребителят лично и със собствените си ръце се срещне с продукта, имайки възможност поне за еднократна употреба; второ - когато потребителят се запознае с неговия произход, биохимични показатели и условия на действие; и трето – когато чуе от друг потребител за ефектите на неговото действие.

Натуралният колаген е идеален продукт за разпространение в потребителската мрежа за директни продажби (мрежов маркетинг). Това бе преценката на специалистите и това се доказа от необикновения успех на мрежата COLWAY само след няколко месеца съществуване.

Затова вие не се подлагате на експерименти, а влизате в добре обмислен и проверен вече бизнес с гарантиран успех за всеки, който го вземе насериозно.

Трябва да сте наясно какъв мисловен процес изминахте от момента, когато за първи път чухте за COLWAY и колагена до момента на четене на тази информация. Дали е трудно да поведете по същия път и вашите познати? Защото всеки, който желае сега да се включи в мрежата за директни продажби на COLWAY има шанс за големи печалби и голяма кариера.

Така е във всеки мрежов маркетинг - който действа активно от самото начало, последователно и с характер – бързо прави състояние. А който казва на своя спонсор: аз ще почакам да видя ти какво ще направиш, се хваща със закъснение на опашката и понеже по-късно става по-трудно, мърмори, че въпреки усилията има малки премии.

Проблемът с МЛМ (мултилевъл маркетинг) бе в това, че всички мрежови маркетинги появили се в България и Полша,  са били присаждани от страните, където те са възникнали и са били с неприлично високи надценки на продуктите.

Създателите на COLWAY знаят всичко това, защото са го изпитали на свой гръб. Лично са се убедили в абсурдно увеличени цени, променяне на правилата в ущърб на устатника, нереални тавани за напредване и кариера, стартови пакети, такси за лиценз, разрешителни за прехвърляне, лимити за оборот по време, неоснователно орязване на премии, сектанство, задължителни обучения, договори за лоялност, тирания и арогантност на шефовете, орязване на комисиони за сметка на данъците, наказания за лоши договори, наказания за критика на мрежата, обсебване базите на клиентите, големи такси за пратки и рекламни материали, шантаж, титуломания, точки, печелене от срещи и обучения на дистрибутори, агресивна мотивация.

СТОП! Ние създаваме маркетинг с човешко лице. Приятен за всеки участник, независимо какво иска и какво постига.

Ние сме първата мрежа в света, която определя още в договора как се дели тортата и тези принципи са неизменни. Определяме нов стандарт за понятието добър маркетинг. В света все още няма МЛМ-организация, която да споделя над 60% от цената на продукта в мрежата. Ние го правим.

OOLWAY е фирма със 100% собствен полски капитал, която никога никой не е финансирал или споснорирал. COLWAY е фирма, която никога не е вземала кредит.

Цената на дребно на продукта е относително ниска. Купувайки най-скъпата 200-грамова опаковка от най-чистия колаген, клиентът си осигурява близо едногодишно безлифтингово лечение на бръчките. Временно действащата имплантация на колаген или ботокс би му струвало много повече. Купуването на най-скъпите кремове за бръчки – най-малко два пъти повече. Тези изчисления важат за хората над 45-годишна възраст. По-младият потребител ще похарчи за нашия продукт още по-малко.

Маркетинговата система COLWAY също е много изгодна за нейните участници. Не е лесно днес да намериш мрежов маркетинг, който при продажба на продукт от този ранг предлага на самия праг без стартова такса 25% отстъпка и авансиране на по-горните нива за неопределено време със запазването на тези постижения.

Досега не е имало такава либерална система, приспособена към желанията на участниците. В COLWAY няма никакви задължения, а има възможност по всякакъв начин да се получат повече премии.

И след като вече знаете толкова много – може да се запознаете с маркетинговата система, която предлагаме.