Начало

История на колагена

Какво е колаген?

Как действа колагенът?

Статии

Натурален колаген
Q5-26

Козметична линия COLWAY

Колаген в капсули COLVITA

Домашна йонофореза

Антицелулитен серум

Колагенов гел за измиване на лице

Дистрибуция

Маркетинг план

Сътрудничество

Ценоразпис

Контакт с нас


 Натурален колаген
Еликсир на младостта
 

АНТИЦЕЛУЛИТЕН СЕРУМ

В началото на този век целулитът се превърна в истински проблем за жените. Според някои оценки той вече засяга 95% от зрелите жени. Проблемът се дължи на цивилизационните промени, промените в начина на живот и хранене, в генетичните изменения.

Най-общо казано целулитът е неправилно структурирана мастна тъкан. Той възниква в следствие от увеличаването на обема на мастните клетки, които притискайки съдовете, създават смущения в лимфо- и кръвообръщението. Това от своя страна нарушава метаболизма в тези тъкани. Около мастните клетки започват да се събират токсини, забавя се движението на органичните течности. Прекомерно разрасналите се мастни клетки притискат колагеновите и еластинови влакна, предизвикват тяхната деформация, в резултат на което съединителната тъкан се втвърдява и губи еластичността си.

Причините за тази деформация лежат в неправилната диета (преди всичко в лошата аминокиселинна обмяна), липсата на движение, генетичните фактори и излишъка на женски полови хормони - естрогени. И в крайна сметка - в самата структура на женската кожа и на съединителните влакна в нея.
Напредъкът на биохимията в последното десетилетие роди добра новина: грешно е мнението, оформило се през XX век, че няма спасение срещу целулита... COLWAY никога не обещава чудеса, но и никога не предлага обикновени неща! Нашите продукти винаги са полски, извънстандартни и водещи в своята стокова група. Такъв е и нашия Антицелулитен серум.
Той е всичко най-добро, което може да предложи световната козметология днес. Това дори е нещо повече, тъй като на пазара няма препарат с толкова многопосочно действие.
Антицелулитният серум е екстра-балсам с мирис и цвят на капучино. 

Редовното му прилагане носи ефекти под формата на:
• Редуциране на телесното тегло
• Редуциране на излишната вода и натрий в извънклетъчното пространство
• Намаляване обиколката на бедрата и ханша
• Намаляване видимостта на „портокаловата кожа"
• Подобряване на микроциркулацията
• Подобряване на хидратацията, плътността и еластичността на кожата

Активни субстанции в Антицелулитния серум:

КОЛАГЕН - белтък на младостта, който е 30% от всичкия белтък в човешкия организъм и 70% от белтъка в кожата. Колагенът заедно с еластина създават в кожата еластична мрежа, която й придава жилавост и плътност и определя кондицията на съединителната тъкан, респективно на целия организъм.
LIPOREDUCTYL - богата композиция от изключително активни субстнации, затворени в липозоми, което улеснява преодоляването на епидермиса и достигането на най-дълбоките слоеве на кожата, където успешно неутрализира целулита. Днес няма на пазара друг продукт, рекламиран като антицелулитен, който да съдържа цели 7% Liporeductyl!. Той е композиран от:
* KOFEIN - предизвиква липолиза (разпадане на подкожните мазнини), подобрява кръвообращението, с което улеснява отстраняването на токсините.
* ESCYN - ефикасно укрепва кръвоносните съдове. Блокира ензимите, които разграждат хиалуроновата киселина и увреждат съдовете, снижава възпалителните процеси на съдовете и намалява кръвосъсирването, благоприятства лимфното обръщение.
* L-CARNITIN - наричан напоследък витамин ВТ, подпомага обмяната на мастните киселини. Силен антиоксидант и детоксикатор. Стабилизира биологичните ципи, защитава кръвоносните съдове.
* GLICIN-HISTIDIN-LIZIN - този троен пептид присъства в различни белтъци, засилва ефективността на останалите компоненти иводи до липолиза (разпад на мазнините) безопасна за организма.
* PUSCUS ACULEATUS (Бодлив залист или миши трън) - билка,богата на сапонини, фитостероли, флавоноиди, мастни киселини,алкалоиди и пр. Подобрява кръвообръщението и лимфообръщението, увеличава еластичността на съдовете.
* ЙОД - ценен елемент при премахването на мастната тъкан, регулира и ускорява метаболизма, подпомага детоксикацията.
* HEDERA HELIX (Бръшлян) - билка богата на активни субстанции. Има противовъзпалително и обезболяващо действие, осъществява силен дренаж на тъканите, стимулира лимфо и кръвообръщението. Предпазва капилярите от напукване.
* CENTELLA ASIATICA - активира фибробластите за синтез наколаген и преструктурирането на колагеновите влакна. Въздействавърху плътността и еластичността на кожата, усилва синтеза на хиалуронова киселина, укрепва кръвоносните съдове.
* HYDROMANIL - компонент от дървото „тара", което вирее в сухия климат на Андите. Активната овлажняваща субстанция се освобождава постепенно чрез новаторска технология. Признат за най-добрата хидратираща субстанция за кожата (извън лицето).
* BORAGO OFFICINALIS (масло от лекарствена краставичка) - необикновено ценен (и скъп) компонент, използван само в най-добрата козметика. Особено подходящ за суха, напукана и лющеща се кожа. Успокоява и регенерира раздразнената кожа, противодейства на преждевременното й остаряване, регулира влагата в кожата.
* ВИТАМИН Е - витаминът на младостта неутрализира свободните радикали, които увреждат структурата на кожата, с което предотвратяват преждевременното й остаряване. Пази епидермиса от изсъхване, поддържа неговата еластичност и плътност.

Начин на приложение: Препаратът се нанася в зоните, засегнати от целулит (бедра, рамена, ханш) и енергично се втрива с кръгови масажиращи движения по посока на сърцето. Процедурата се препоръчва два пъти дневно след апликация и абсорбиране на Натуралния колаген (Silver или Graphite).