Начало

История на колагена

Какво е колаген?

Как действа колагенът?

Статии

Натурален колаген
Q5-26

Козметична линия COLWAY

Колаген в капсули COLVITA

Домашна йонофореза

Антицелулитен серум

Колагенов гел за измиване на лице

Дистрибуция

Маркетинг план

Сътрудничество

Ценоразпис

Контакт с нас

 


Натурален колаген Q5-26
Еликсир на младостта

 

COLVITA
Колаген + Алги + Витамин Е

COLVITA хранителна добавка и нутрикозметик в капсули. Уникален в световен мащаб комплекс от лиофилизиран чист тропоколаген извличан от рибени кожи, екстракт от морски алги и витамин Е (алфатокоферол).

COLVITA е производна на голямото откритие на полската биотехнология, каквото е извличането под формата на воден разтвор със запазване на естествената за живите организми тройна структура на белтъка чист, натурален колаген от рибени кожи.

COLVITA е напълно нов подход към проблемите на изградените от колаген тъкани. Потребителите ще могат да се убедят върху собствената си кожа какво може да се получи от подхранването й отвътре. COLVITA короняса биотехнологичните разработки върху група продукти, създадени от рибен колаген, които продължават нашата младост. Две таблетки на ден са достатъчни, за да стане кожата по-гладка и по-нежна, да излъчва блясък, да бъде отлично навлажнена, а обгрижвана отвън с колагеновия гел и неговите производни да стане значително по-млада.

Веригите на човешкия колаген са изградени от 20 аминокиселини. В процеса на метаболизма организмът произвежда само част от тях. Останалите трябва да бъдат доставени чрез храната. Подхранването на организма с препарата COLVITA е непрекъснато възстановяне на запасите от аминокиселини, които снабдяват клетките, произвеждащи и обслужващи колагена.

Съставки и тяхната характеристика:
Колагенът
е най-важният белтък в човешкия организъм и основен елемент на съединителната тъкан. Отговаря директно за състоянието на кожата, очната ябълка, костния матрикс, косата и ноктите. Произвеждан и обслужван е от градивните клетки, каквито са кератиноцитите, фибробластите и хондроцитите. Според най-новите научни изследвания, състоянието на колагена определя биологичната възраст на човека, което най-лесно може да се установи чрез промените в състоянието на кожата. Колагенът, който е основната съставка на COLVITA, е лиофилизат на уникалния в световен мащаб тропоколаген от рибени кожи със структура, идентична с човешката.  Колагенът в COLVITA допълва диетата с пептиди, незаменими аминокиселини и хидроксиаминокиселини. Преди всичко с хидроксилизин и хидроксипролин, които много рядко попадат в организма при ежедневното хранене и не се доставят от никаква друга хранителна добавка. Белтъчините, които са главна съставка на COLVITA, са продукти от разпадането на триспиралния рибен колаген. Отличават се със способността си ефикасно да стимулират хондоцитите и фибробластите за производството на собствен колаген условие за продължаване виталитета на тъканите.

Алги (Fucus Vesiculosus) екстракт от морски алги, не е избран случайно като компонент на COLVITA. Той има синергично действие с рибения колаген. Алгите са богати на калций, мед, желязо, манган, магнезий, калий, фосфор, хром, йод и витамини от групите В и С, с което представляват най-универсалният комплекс от всички растителни екстракти. Но най-ценно е сдържанието на селен и цинк, които са необикновено важни съставки за синтеза на колагена.
Минералният състав на алгите наподобява този в човешкия организъм. Ускоряват метаболизма, действат против запек, снижават равнището на холестерол, увеличават имунитета, укрепват косата и ноктите, доставят на кожата процианиди и полизахариди, които подобряват нейното кръвообръщение, възпрепятстват действието на свободните радикали. Екстрактът от алги, наричан в Япония хлябът на морето, е признаван от повечето клинични изследователи за най-ефикасния растителен екстракт в козметиката на кожата.

Витамин Е присъства в много хранителни добавки. Действието на синтетичния витамин Е в сравнение с този от натуралните храни обаче е доста слабо. В COLVITA е приложен DL алфатокоферол биотехнологично най-новата и единствена формула на витамин Е, проявяваща 100% биологична активност. Изборът на витамин Е в състава на COLVITA бе определен от неговите фармакологични качества (преди всичко антиоксидантните) и клинично доказаното влияние върху усвояването на белтъчините. Витамин Е определя условията за синтезиране на колаген в организма. Вторият важен фактор за синтеза на колаген е витамин С. COLVITA съдържа витамин С в най-ценната му (левосприлана) форма в алгите, но в количество по-малко от необходимата дневна доза. Потребителят може да си набави по друг начин още витамин С. 

ПРОФИЛАКТИЧНО ДЕЙСТВИЕ НА ПРЕПАРАТА:
* Поддържа кожата отвътре като я прави гладка, еластична и копринена
* Хидратира най-дълбоките слоеве на кожата
*
Прилаган редовно, забавя процесите на стареене на тъканите
* Видимо подобрява кондицията на кожата, косата и ноктите
*
Регенерира структурата на съединителната тъкан, хрущялната, костната, колагеновите структури на очната ябълка и косата
* Препоръчван за активни хора, изгарящи белтъчини при физическа работа, при тренировки за изграждане на мускулна маса
*
При рехабилитация след механични травми на двигателните органи и ставите

НАЧИН НА УПОТРЕБА: 2 капсули на ден след хранене или по време на хранене с оглед на витамин Е, който се разтваря изключително в мазнините. Да се ползва като хранителна добавка към раднообразна диета. Да се преустанови употребата при свръхчувствителност към някоя от съставките. Да се пази от деца.
След два месеца редовна употреба се наблюдават първите симптоми от действието на COLVITA, изразяващи се в укрепване на косата и тъканите, поддържащи кожата, което води до повишената й еластичност и овлажняване.
След 4-6 месеца трябва да очаквате резултати, които е невъзможно да бъдат описани тук, тъй като могат да бъдат приети за реклама на COLVITA като лекарство.

По мнението на досегашните потребители и специалистите COLVITA:
* Спира набръчкването на кожата
* Поддържа истинскта кожа отвътре чрез задържане на водата в нейните най-дълбоки слоеве
* Ликвидира значителна част от проблемите на сухата кожа
* Подобрява състоянието на косата, ноктите и костния матрикс
* Въздейства върху много органични промени и показва многобойни ревитализиращи свойства
* Подпомага отслабването

Биологично активният рибен колаген най-добрият биовектор за стимулиране активността на хондроцитите и фибробластите не присъства често в нашата диета, а когато попада е лишен от много качества в резултат на термичната обработка, на която е подложен. Приеман чрез капсулите COLVITA колагенът стимулира клетъчната обмяна и чувствително ускорява отстраняването на мъртвите клетки и регенерацията на колагеновите влакна. Осигурява също така оптимално равнище на подхранване на кожата, костите, косата и ноктите. COLVITA е резултат от изключителното свързване на ревитализиращи съставки, спомагащи да се подхранва отвътре най-важната тъкан на човешкия организъм съединителната. В света не съществува биотехнологично по-съвременна таблетка против стареенето на кожата и дефицита на колаген в тъканите.
Употребявайки COLVITA, правим крачка в посоката на най-съвременните методи за поддържане на младостта и красотата!
С
ъстав: рибен колаген, алги, еластин, витамин Е, млечна киселина, лимонен лиофилизат (транспортьор), желатин (обвивка на капсулата).